"Οι "Ιριδισμοί στο αλφάβητο" συνδιάζουν την πηγαία έμπνευση με την ευαίσθητη ευλάβεια."

Μιχ. Δ. Στασινόπουλος
Πρ. Πρόεδρος Δημοκρατίας
Ακαδημαϊκός

"Ποίηση βαθειά, ανθρώπινη με έντονο το στοιχείο της εσωτερικότητας και της βαθύτερης επικοινωνίας του Αριστοτέλη Τσάκωνα με το εσώτερο σύμπαν - απόρροια του θεϊκού λόγου - στίχοι, που ατενίζουν την βαθύτερη έκφραση του λόγου, σαν μια ανεπανάλυπτη ποιητική δημιουργία, που στοχεύει την προσέγγιση στην έκσταση, στο μυστήριο, στο βάθος, μέσα από τους λειτουργικούς κανόνες της ζωής και σε ποικίλες ανθρωποκεντρικές μορφές και ανταύγιες.

Παρουσίες, φως και λάμψη ψυχής και νου οι στίχοι, οι έννοιες της Ποιητικής Συλλογής Ιριδισμοί στο αλφάβητο του Αριστοτέλη Τσάκωνα."

Νίκος Ζακόπουλος
Δρ. Ιατρικής -Θεατρικός Συγγραφέας
Δοκιμιογράφος - Ποιητής

"Κοντά στο Καρκαβίτσειο και Παπαδιαμάντειο κόσμο σας νοιώθω ηρεμία, ευγένεια και εθνική σταθερότητα."

Δημ. Γρ. Τσάκωνας
Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Να πως ο δημιουργός Τέλης Τσάκωνας βοηθάει το συνάνθρωπό του να βρίσκει την ψυχική αγαλλίαση για να μεταβάλεται σε σίγουρο φτερό ανύψωσης της ζωής και κήρυκας της πανανθρώπινης αγάπης όπου χωρίς αυτό το ιδανικό δεν υπάρχει γαλήνη, δεν υπάρχει ευδοκία. Το δάκρυ από τα "Μάτια της ψυχής" αποτελεί το ΜΑΝΝΑ της πανανθρώπινης ύπαρξης.

Σπύρος Μήλας
Συγγραφέας-κριτικός της τέχνης
Δημοσιογράφος

Ψυχικές ανατάσεις και ανάπαυλα είναι το απαύγασμα από την ανάγνωση της μελέτης των βαθυστόχαστων δοκιμίων σας "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ".

Μιχ. Δ. Στασινόπουλος
Πρ. Πρόεδρος Δημοκρατίας
Ακαδημαϊκός


Σχεδίαση - Φιλοξενία: Cosmos Net Solutions

http://www.cosmos.gr